Gemeente Kampen Ruimtelijke realisatie

Toezichthouder/directievoerder civiele techniek

Houd jij van variatie en van toezicht houden op onderhoud en aanleg van de infrastructurele werken buiten? Spreek je de taal van inwoners én van aannemers? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Toezichthouder/directievoerder civiele techniek

(30 tot 36 uur)

Algemene informatie
Als toezichthouder civiele techniek werk je bij het onderdeel werkvoorbereiding, beheer en toezicht civiele werken binnen de afdeling Ruimtelijke Realisatie. De afdeling bestaat uit diverse onderdelen die zich bezig houden met vastgoed, werkvoorbereiding/toezicht/beheer civiele werken, beheer water en riolering, beheer openbare verlichting, beheer groen, beheer sportaccommodaties, beheer sportparken en speelterreinen, beheer begraafplaatsen en bediening van de Stadsbrug.

Wat ga je doen?
Als toezichthouder civiele techniek houd je je bezig met het toezicht en directievoering op de uitvoering van civiele werken.  Deze taken doe je samen met je vijf directe collega’s van werkvoorbereiding en toezicht. De werkzaamheden zijn:

  • Je houdt toezicht op de uitvoering van civiele werken en je verricht de directievoering. Je houdt de kwaliteit en voortgang goed in de gaten zonder de wettelijke kaders daarbij uit het oog te verliezen. Je spreekt aannemers aan en stuurt zo nodig bij op locatie.
  • Je maakt termijnstaten en eindafrekeningen en je zit bouwvergaderingen voor.
  • Besteksadministratie, en opstellen termijnen en afrekeningen
  • Contactpersoon voor aannemers, nutscoördinator, nutsaannemer, belanghebbenden (bewoners/bedrijven) en intern (landmeten, beheer, projectleiding)

Als toezichthouder civiele techniek ben je:

  • deskundig, klantgericht en resultaatgericht.
  • analytisch en probleemoplossend.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je de opleiding HBO Civiele techniek afgerond en een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en VCA-certificaat.
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen als Autocad en bestekprogramma’s.

Wat bieden wij?
We bieden verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk in een betrokken en vooruitstrevende gemeente die veel mogelijk maakt. Als medewerker krijg je alle ruimte om initiatief te nemen. We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers goed georganiseerd hebt. We stimuleren durf en lef.

En verder: 

  • Een uitdagende en afwisselende functie bij een vooruitstrevende gemeente;
  • We bieden een contract voor één jaar met een proeftijd van één maand. Daarna bestaat de mogelijkheid van een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.014,- (aanloopschaal 8) tot maximaal €4.752,- (schaal 9 Cao Gemeenten). Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Individueel Keuze Budget van 17,05% bovenop je salaris, dat je naar eigen behoefte mag inzetten, bijvoorbeeld voor een opleiding, het aanschaffen van een fiets of verlof;
  • 27 vakantiedagen bij een volledige aanstelling;
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden om het beste uit jezelf naar boven te halen;
  • Een mobiel, laptop en goede faciliteiten voor je thuiswerkplek, waaronder een goede bureaustoel en groot beeldscherm;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om (beperkt) hybride te werken;
  • We stimuleren vitaliteit bij onze medewerkers.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden klik hier.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edwin Saathof, afdelingshoofd Ruimtelijke realisatie, telefoonnummer (06) 29 25 18 44.

Werkomgeving
Gemeente Kampen heeft met haar 54.000 inwoners en ruim 500 medewerkers een mooie omvang. Groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om iedereen persoonlijk te kennen. Dat vinden we ook belangrijk in Kampen.

Professionaliteit en het verlenen van optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven staat centraal. De organisatie ontwikkelt zich daarin voortdurend en werkt omgevingsgericht. We zijn een lerende organisatie. Voor de medewerkers gelden de principes eigenaarschap, minder hiërarchie en meer zelforganisatie. In Kampen werken we resultaatgericht, op basis van vertrouwen.

De gemeente Kampen is een inclusieve organisatie. Wij geloven dat we met een diverse samenstelling van het personeel beter zijn voorbereid op de ontwikkelingen in de samenleving.

Iets voor jou?
Herken jij je in deze vacature en voldoe je (bijna) aan de functie-eisen, solliciteer dan via de knop solliciteren op deze pagina.

De vacature sluit als er een geschikte kandidaat is gevonden.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer:

4093

Sluitingsdatum:

23-06-2024

Bedrijfspagina:

http://www.kampen.nl

Kantooradres:

Burgemeester Berghuisplein 1 8261 DD Kampen

Locatie: